Specialsök - Spår - Lydnad

      Uppdrag & Utbildningar OM MIG

  •  LÅNG ERFARENHET AV HUNDTRÄNING OCH AKTIV INOM SBK SEDAN 1988.
  • UTBILDAD LÄRARE INOM SPECIALSÖK. 
  • UTBILDAD INSTRUKTÖR INOM SVENSKA BRUKSHUNDKLUBBEN.
  • TÄVLAT PÅ ELIT NIVÅ INOM SÖK, SPÅR OCH LYDNAD.


BAKGRUND

Susanne Larsson heter jag och är den som driver SpecialHunden. Jag är bosatt med familj i Åby som ligger en mil utanför Norrköping.

Min lärarutbildning inom specialsök har jag erhållit genom en arbetsmarknadsutbildning under ett års tid, (2012 - 2013) vid HundCampus under Lennart Wetterholms ledning.

Jag är utbildad allmänlydnadsinstruktör vid Svenska Brukshundklubben, (2011). 


Mitt hundintresse har funnits sedan barndomen, (uppväxt med jakthundar) och intresset tog fart på riktigt när jag blev medlem i Fagersta Brukshundklubb, året var 1988 och jag var då 20 år:) Sedan dess har jag varit aktiv inom SBK's tävlings-, och funktionärsverksamhet. Idag tillhör jag Norrköpings Brukshundklubb.

Jag gillar att tävla! Har tävlat flera av mina hundar till elitnivå i spår, sök och lydnad med SLCH och SBCH som resultat. 

Min önskan att få en god hundkunskap har alltid funnits. Efter 25 år med hundsport som inneburit många timmar på hundträning & tävling, flera intressanta föreläsningar, värdefulla råd och tips från goda hundvänner, läger/kurser/träningar genom SBK organisationen samt från privata aktörer så börjar jag förstå lite grand...-;) Året vid HundCampus är som "grädde på moset" och jag har blivit oerhört inspirerad av just specialsök. Sammanfattningsvis ger det mig en god grund att stå på. Min kunskap om hundar och deras olika användningsområden, både i praktik och teori är relativt mångsidig. 

Min förhoppning är att kunna inspirera flera till att ge sin hund ett aktivt och harmoniskt liv genom nosaktivering och andra roliga aktiviteter.
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram