Specialsök - Spår - Lydnad

      Uppdrag & Utbildningar PROVA-PÅ PASS

Vill du prova på specialsök i plattform och andra urvalsbanor med din hund? Är du nyfiken och vill få mer information om specialsök och hur kurserna är upplagda? För endast 100 kr får du & din hund ca 1- 1,5 timmes enskild privatträning i doftlabbet.  I lugn och ro kan du och din hund känna er för om detta passar er.

Prova-på pass vänder sig också till dig som har funderingar kring allt som rör hund! Många gånger vet man som hundägare inte vilken typ av aktivering man skall välja - idag finns ett stort utbud. Det kan också vara så att ni har frågor som handlar om vardagslydnad som hundmöten och lösträning etc. Många undrar också vad deras hund "klarar av", det vill säga vad de är bäst lämpade för. Kom till mig så gör jag mitt bästa för att räta ut era frågetecken. Jag har ett bra kontaktnät och kan hjälpa er till att hitta rätt kursform och/eller tränare om ni inte hittar det ni söker hos mig.

Prova-På pass är ett erbjudande till nya kunder och kan bara utnyttjas vid ett tillfälle. Bokningstiderna är flexibla. Observera att när det är "högtryck" på kurser så kan det vara svårt att hitta tider som passar, väntetid kan förekomma.

Boka här eller kontakta mig på telefon.

 

Jag ser fram emot att träffa er!