Specialsök - Spår - Lydnad

      Uppdrag & Utbildningar Äventyrskurs - Vandring & Aktivering i storskog. Två gånger/månad, tisdagar jämna veckor kl 13.00

Vill du vandra i storskog tillsammans med andra hundägare? Vill du få en bättre relation och vardagslydnad på din hund?

Nu startar jag upp "ÄVENTYRSKURS" i magisk Kolmårdsskog som går två gånger i månaden, året runt.

Kostnad för ett pass är 200 kr/person, (familjemedlemmar går med gratis). Dag och tid är: TISDAGAR jämna veckor kl 13.00. Varje pass är fristående.

Upplägget är att vi gemensamt börjar en vandring på ca 4 - 5 km med kopplade hundar. Vi går på ringlande stigar genom gammelskog och naturreservat. Bitvis kan det vara väldigt kuperat. Vi stannar till på en vacker plats för gemensam fika. Under fikastunden blir det teori och allmänna frågor. Vi avslutar med praktiska övningar, (frivilligt) oftast lätta övningar som kontakt, inkallning eller lek & belöningsutveckling.

För alla hundar från 8 månader som är friska och vaccinerade.

Maila eller ring din intresseanmälan till: info@specialhunden.se
Tfn: 070 56 25 422 Du får all info om plats och betalning. Obs! Begränsat deltagarplatser. Anmälan bör ske senast dagen innan!

 Äventyrskursen leds av mig Susanne, som har vandrat i storskog sedan barnsben och är väl bekant med skogarna vi kommer att vandra genom.

 

SKOGEN GER KRAFT & HARMONI

Det är många som undviker att gå själva i storskog, bland annat på grund av risken att gå vilse; Nu behöver du inte oroa dig.

Skogen är läkande och helande för alla, det finns till och med medicinsk undersökning som visar på naturens läkande kraft, framförallt i kombination av skog och sjöar.

Hundarna blir också påverkade av skogens läkande kraft; Stress och frustration minskar betydligt. Efter en skogspromenad är de mera mottagliga för inlärning.

Vår proprioception förmåga, även kallad djupsensibilitet förbättras hos både människa och hund vid promenad i kuperad terräng.

 

 

 

 

 

 
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram