LYDNADSTRÄNING - GLÄDJE, FOKUS & ATTITYD

Fristående datum finns året om! 

SpecialHunden erbjuder prisvärda lydnadsträningar med hög kvalité. Fristående pass i grupp från 2 - 5 ekipage. Plats är utomhus, mestadels inom Norrköping men även andra ställen inom Östergötland. Det går utmärkt att boka in sig på platser utanför länet och då tillkommer reseersättning.

Datum med tider varierar, varje månad lägger jag ut förslag på datum/tider där man kan boka in sig. Denna grupp finns på SpecialHundens facebook sida och heter "SpecialHundens lydnadsträning", se länk: 

https://www.facebook.com/groups/303203130358891/?source_id=518003178248237För dig som inte har facebook, kontakta mig för mer information om datum.


Varje ekipage får lika mycket tid. Alla blir lika mycket sedda och får 100% fokus och feedback från instruktören. Alla blir lika mycket respekterade oavsett typ av hund eller oavsett förkunskaper.
Träningarna är individuellt anpassade efter dig och din hund och vi tränar en hund åt gången, resten av gruppen tittar då på. Du väljer själv vad du vill träna och/eller får förslag på övningar.


Då jag själv brinner för TÄVLINGSLYDNAD så blir det självklart mycket fokus på den inriktningen.

Vill du ha "kommendering" med tävlingsledare har du chansen att träna på det under tävlingslika förhållanden.

Jag ska erkänna direkt att jag tävlar inte inom tävlingsvarianten "Lydnad, startklass/klass 1-3". Har gjort, men gamla meriter går inte att leva på.. men jag vet vilka ni ska kontakta om ni vill ha experthjälp! Däremot kan jag brukslydnaden och jag hämtar gärna in inspiration från IGP-sporten.


Jag gillar att titta på detaljer och känslan i hundträningen. Hundens sinnesstämning är viktig. Målbilden är att få en hund som ber sin förare om att: "Snälla, kan vi inte träna du & jag"! 🐾 Helst inte tvärtom..🙏Behöver du hjälp med ALLMÄNLYDNAD?

Känner du att tävlingslydnad inte är din grej utan "bara" behöver hjälp med t ex hundmöten? Då är du också välkommen. Du får vara beredd på att först lägga tid på grunder som leken & samarbete. Det behövs för att skapa en god relation och veta att vi har fungerande belöningar. Efter det kan vi träna hundmöten..

Det är min förhoppning om att kunna hjälpa er att få mer verktyg i er träning, förstå er hund bättre samt hitta en träningsform som bygger på glädje, fokus och attityd!


Tävlingslydnad - Tematräning ”från food drive till tävlingsklart fritt följ”.

Innehåll:

* Bygga upp rätt känsla innan hunden kommer in i fotposition.

* Lära hundens position genom "food drive" hand och bibehålla känslan.

* Social belöning, belöningsplacering och momentrutiner.

* Hur man jobbar bort hjälper som "food drive" handen.

* Lära hunden växla mellan matdrift och jakt/kampdrift.

* Från "Food drive" till föremålsbelöning.

* Dolda belöningar.

Teori blandas med praktiska övningar. Alla ekipage kommer att få enskilda/individuella flera korta pass.


Välkommen önskar Susanne på SpecialHunden!

Post
Samtal
Karta
Om
Instagram