AKTUELLT


KURS INOM SÖKUTVECKLING - MILJÖSÖK

Nya kurser, (halvdagskurser med fristående datum) där din hund får chansen att utveckla sin söklust i en mycket spännande miljö!

Sökutveckling och miljöträning är viktiga grunder som alla hundar behöver innan den mer specifika utbildningen påbörjas.

Upplägget är att din hund får söka efter en hel röd Kong, (eller annan leksak som hunden gillar) alternativt att hunden får söka efter gömda personer som belönar med Kong/leksak och/eller godis.

Vi tränar ett ekipage åt gången.

Riddarborgen erbjuder fantastiska möjligheter med många olika gömställen med mer eller mindre olika svårigheter i miljön, (mörka rum, gallertrappor, höjder, oåtkomliga gömmor, fordon, husvagnar, buss, båtar, läktare, skylift, biograf, kistor mm).

Inuti riddarsalen tänder vi grillen och äter/fikar gemensamt.

Förkunskaper: Du och din hund har ett utvecklat belöningssystem.

Kursdatum:
20 mars kl 10.00 - 14.30
24 april kl 10.00 - 14.30
21 maj kl 10.00 - 14.30

Du kan välja att boka ett datum eller fler.

Kostnad: 580 kr/ekipage för ett tillfälle.

Riddarborgen ligger i Kolvetorp utanför Finspång. Vägbeskrivning fås vid anmälan.

Obs!
Begränsade platser.

Välkommen med din anmälan till: info@specialhunden.se


Spårkurs startar 5/2, läs mer här!


Nu är vi inne i den mörka och kalla årstiden och på grund av att jag inte har en fast inomhuslokal är mitt utbud mindre.

Om det blir en varm period i vinter kommer jag att lägga ut nya datum för lydnadsträning med kort varsel, mer info finns i facebook gruppen "SpecialHundens Lydnadsträning".


Under vintern planeras det för halvdagsträningar inom specialsök "röd kong". Plats kommer att bli inomhus i produktions/lagerlokaler. Förkunskaper behövs. Mer info kommer!Post
Samtal
Karta
Om
Instagram